Гражданският форум ще се проведе в дискусионен формат в Концертно студио

...
Гражданският форум ще се проведе в дискусионен формат в Концертно студио
Коментари Харесай

Във Варна започва гражданският форум Конференция по демокрация

Гражданският форум ще се организира в спорен формат в Концертно студио на радио " Варна “. Целта му е да дава естрада за показване на разнородни цивилен интензивности в поддръжка на демократичните полезности в обществото - независимост и отбрана на цивилен права, баланс на ползи на другите групи в обществото, реализиране на консенсус.

Входът е свободен. Началото е в 10.30 часа.

Темата за войната в Украйна ще бъде показана през погледа на доброволците, написа БНР.

Вероятните последствия при нанасяне на удар или промишлена повреда по сериозната инфраструктура в Източна България, ще разяснява Иван Попов от Военноморските сили на страната.

Общо 15 лектори ще споделят истории, презентации, за свои битки и триумфи през двата конферентни дни. Малко преди 16 ч през днешния ден политологът проф. Евгений Дайнов ще приказва.

За тези, които няма да могат да участват онлайн, е проведено онлайн лъчение в действително време във Фейсбук и YouTube.

Гражданският конгрес " Конференция по Демокрация " се провежда от Обществен център за околна среда и стабилно развитие от 2015 година насам. Началото на форума е предизвикано от февруарските митинги преди 10 година, приключили с трагичната гибел на Пламен Горанов, който се самозапали пред постройката на варненската община.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР